Hvis du ønsker at bevare enestående sundhed og realisere dit potentiale som atlet, er der en overflod af smarte fitness-gadgets, du kan bruge til at omdanne dig selv til et fit dyr. Den avancerede fitness-teknologi, vi har nu, giver dig mulighed for at analysere alle aspekter af din træningspræstation og din krop, så du kan stabilisere dine styrker og forbedre dine svagheder. Det kan være en smerte at prøve at holde trit med dine fitness-mål, især når du tænker på at optimere aspekter som fugtighed, hjerterytme, kaloriindtagelse og andre data for at hjælpe dig med at nå dine mål. Smarte fitness-gadgets hjælper dig med at knuse dine mål, bevare dit helbred og opnå dit ønskede niveau af atletik. Hvis du er en seriøs atlet eller sundhedsfreak, vil vores liste over nøje udvalgte smarte fitness-gadgets bringe dig til næste niveau og videre.

En nøglekomponent til forebyggelse af kvæstelser i ungdomsidræt er korrekt anvendelse af atletisk udstyr. Retningslinjer for udstyr er varierende og specifikke for hver sport, så det er vigtigt at tjekke med det nationale styrende sportsorgan om aktuelle og specifikke protokoller. Mange fysiske aktiviteter såsom gåture kræver ikke specielt udstyr. For andre er det vigtigt at have det rigtige udstyr for at forhindre personskade. Udstyr til en aktivitet kan variere fra generelle beklædningsgenstande til specielle beskyttelsesdragter eller apparater.

I alle tilfælde er det vigtigt at bruge det rigtige udstyr og sikre sig, at det er i god stand. For eksempel er det ikke noget formål at bære en hjelm, hvis den er så gammel, at den vil revne på slag, hvis du falder. Først skal vi se på nogle almindelige sportsskader og derefter se på det nødvendige udstyr til at forhindre dem.

Generelt sikkerhedsudstyr og beskyttelsesudstyr

Uanset hvilken sport du gør, er det vigtigt at kende de tilgængelige vigtige sikkerhedsprodukter og forstå, hvorfor du har brug for dem. Sportsbeskyttelsesudstyr hjælper med at forhindre skader, der ellers vil afslutte din sportskarriere, eller sætte din fitnessplan på vent. Så ignorer aldrig sikkerhed.

Tandbeskyttere / mundskærme

Reguleret inden for sportsgrene som felthockey, ishockey, rugby, fodbold og lacrosse, men også ofte set i sportsgrene som fodbold og basketball. Mundskærme skal bæres for at forhindre tandskader. Disse bæres hovedsageligt i sportsgrene som hockey, rugby og boksning, hvor der er risiko for at blive ramt i munden. Det er vigtigt, at gummibeskyttelsen passer ordentligt, så ideelt skal du konsultere din tandlæge.

Hjelme

Der er forskellige typer af hjelm til forskellige formål. Spillere af amerikansk fodbold bærer hjelme til at beskytte deres hoveder under kollisioner med andre spillere. Cyklister og klatrere benytter hjelme til at beskytte deres hoveder i tilfælde af et fald, mens kanoister bærer dem i tilfælde af at de kuldsejler og slår hovedet på klipper under vandet. Amatørboksere og andre kampsportudøvere, hvor hovedet beskytter for at reducere skader på hjernen.

Fodtøj

Sko eller støvler skal passe godt og give en vis dæmpning. Mange mennesker får blemmer på fødderne fra fodtøj, der ikke passer ordentligt. Mængden af ​​slid afhænger af, hvor meget fodtøjet er blevet båret. Gamle, slidte sko skal udskiftes. Mange sportsgrene kræver god ankelstøtte for at forhindre vendinger og forstuvninger.

Beskyttende polstring

I cricket, fodbold, hockey og amerikansk fodbold bruger spillerne forskellige former for polstring for at beskytte dem mod skade. Fodboldspillere og hockeyspillere har benbeskyttere. Hockey-målmænd bærer også benpuder, kropspuder og hjelme for at beskytte dem. Cricketspillere har ben- og armpuder, handsker, en hjelm og en boksebeskyttelse for at beskytte dem, når de klapper eller holder på wicket. Det er vigtigt, at udstyret bæres korrekt og holdes i god stand for at det skal være effektivt.

Sikkerhedsudstyr

Kano og sejlere bærer flyde- eller redningsveste, hvis de falder i vandet. Klatrere og bjergbestigere bærer også seler med reb fastgjort for sikkerheden i tilfælde af et fald. Udstyr som ketsjere, hockeysticks og boldtræer skal vedligeholdes omhyggeligt. Blærer og splinter kan undgås, hvis udstyret får ordentlig pleje. Målposter i rugby og faste stillinger i netball skal dækkes af beskyttende polstring i tilfælde af, at en spiller kolliderer med dem.