Smil til en frivillig

PrisvinderAgger Athlon formand Michael Mark vinder Nordeas Gør det muligt-pris.

Idemanden bag og formanden for Agger Athlon, Michael Mark, var nomineret til Nordeas Gør det muligt-pris ved DR’s gallashow, SPORT 2015 i BOXEN i Herning.
Formålet med Gør det muligt-prisen, er at belønne en person, der har gjort en betydningsfuld og aktiv indsats for at få børn og unge til at dyrke mere motion.
Michael Mark var nomineret for sin særlige indsats med idrætsinitiativet Agger Athlon, som er med til at fremme idrætslivet for alle aldersgrupper i lokalsamfundet.

Den 9. januar 2016 blev vinderen fundet ved SPORT 2015 gallashowet i Herning – med Michael Mark som vinder af prisen. Herfra skal der lyde et stort til lykke med den flotte anerkendelse og modtagelsen af Nordeas Gør det muligt-pris til vores formand Michael Mark.

I takketalen valgte Michael at takke de frivillige og foreningerne bag Agger Athlon. Heri nævnte han, at én af de ting, som motiverede ham, var smilene fra deltagerne samt samarbejdet med de frivillige og værdien af disse. Afslutningsvis opfordrede Michael Mark til, at alle folk i idrætsmiljøet, skulle anerkende de frivilliges indsats ved at smile til en frivillig.
Hermed er ordene givet videre, og derfor en stor tak til foreningernes og frivilliges indsats, samarbejde og støtte, således at Agger Athlon kunne gøres muligt og videreudvikle sig til det arrangement, som det er i dag.

/Andreas Iversen

Se eller gense prisoverrækkelsen her.