Danmarksmesterskabet i Mix-beachvolley

agger-athlon-2014_2014-2905-126Agger Athlon har i samarbejde med Bedsted KFUM Volley og Volleyball Danmark udviklet danmarksmesterskabet i MIX-beachvolley.
Derfor er vi glade for at kunne præsentere en sjov og anderledes afrunding af den danske beachvolleytour, som vil blive afholdt i forbindelse med årets Agger Athlon.
Stævnet vil blive afholdt på stranden ved Høfte 90, som ligger 2 kilometer fra Agger Athlon stævnecentrum. Ved stranden vil der være opstillet fire beachvolleybaner, som ligger i et skønt naturrigt miljø – Vi håber derfor at se så mange beacvolley deltagere og tilskuere, som muligt, så den bedste atmosfære kan blive skabt.

Kampene ved DM i MIX-beachvollet starter lørdag den 20. august kl. 9.00, og et hold består af en dame- og en herrespiller.
I skal tjekke ind hos stævneledelsen senest en halv time inden jeres første kamp.
Sørg for at orientere jer i turneringsplanen, der vil blive offentliggjort fredag inden stævnet. Husk at tjekke denne for at se, om du skal starte med en dommertjans.

Mere information og tilmelding til Danmarksmesterskabet i Mix-beachvolley findes ved at følge dette link til  Beach volleys hjemmeside.

Vi er glade for at kunne melde, at tilmeldingen hermed er åben!

Vi ses til Agger Athlon – når idræt er for alle!