Agger Athlon – overnatningsmuligheder

Agger Athlon strækker sig over flere dage, så derfor skal I have mulighed for at overnatte de bedste steder i og omkring Agger, så I kan være friske og veludhvilede til den efterfølgende dags udfordringer.

OvernatningI og omkring Agger er der mange overnatningsmuligheder at vælge imellem for både enkeltpersoner og større familier. Der er overnatningsmuligheder for enhver smag. Der er både til dem, der foretrækker at sove i telt, til dem, der hellere vil tage campingvognen med ud og benytte en af campingpladserne, og til dem, der foretrækker et feriehus, som der også er mulighed for at leje.
Vi har i samarbejde med Krik Vig Camping udarbejdet et tilbud til Agger Athlon deltagerne. Hvis du viser din Agger Athlon billet, får du 15 % rabat på al overnatning ved Krik Vig Camping.
Yderligere vil der blive oprettet et specielt område til Agger Athlon deltagerene, hvor man kan overnatte ved siden af  andre deltagere.
Agger Athlon Campen på Krik Vig Camping ligger tæt på havnen, hvor Agger Athlon foregår – her er der mulighed for at udveksle erfaringer og skabe nye venskaber.

Her på hjemmesiden under fanen Overnatning, har du mulighed for at finde relevant information om og links til andre nærliggende overnatningssteder som f.eks. Agger Feriehuse, Bed & Breakfast, Agger Badehotel, Agger Havn Feriecenter og Agger Tange Feriecenter.

Du kan også få 15 % rabat, hvis du booker direkte ved B&B Mågevej.