Få et smil – bliv frivillig

Vi mangler netop din hjælp til Agger Athlon 2016, så vi kan garantere en god sportsoplevelse for alle deltagere. Vi har brug for så mange hjælpende hænder, som muligt. Det drejer sig om hjælp til forberedelse, afvikling og nedtagning af eventet.

Til frivillige hjælpere kvitterer Agger Athlon med en gratis dagsbillet til Agger Athlon pr. vagt, du har, samt en madbillet. De frivilliges vagter består af cirka fem timers arbejde, og tidsrummene kan ses på billedet (åbn evt. i nyt vindue, så der kan zoomes). Der vil yderligere være et afgrænset område, således at de frivillige har mulighed for afslapning og forplejning.Frivillig hjælp

Vi forventer, at du er fyldt minimum 15 år, kan overholde aftaler og arbejder med et smil.

Som Michael Mark sagde på scenen ved SPORT 2015:
“Hvorfor er det, at det er så fedt at være frivillig?
Jeg tror det er gennemgående for mange foreninger, og det jeg selv kom frem til er, at smil og succes’er blandt foreningernes medlemmer betyder utrolig meget og er rigtig motiverende.

Så når I kommer ud i jeres foreninger  – SÅ SMIL TIL EN FRIVILLIG!”

Hvis du er interesseret eller kender nogen, der har lyst til at gøre en forskel ved Agger Athlon – Så skriv en mail eller sms til Martin Langballe på martin.langballe@hotmail.com eller 26831844, for at tilmelde eller høre mere om arbejdsopgaverne.

Vi håber på at se så mange som muligt, og I kan hjælpe med at gøre en forskel til Agger Athlon 2016.

– Vi ses til Agger Athlon