Samarbejde med Aalborg Universitet

Agger Athlon er glade for at præsentere nyheden om, at vi har indgået et samarbejde med Aalborg Universitet det næste halve år.

AAU Studerende_5Aftalen indebærer samarbejde med tre studiegrupper bestående af engagerede studerende fra forskellige studieretninger på Aalborg Universitet. To 6. semestergrupper fra Kommunikation og Digitale Medier og en 8. semesters studiegruppe fra Interaktive Digitale Medier (IndiMedia).

Disse vil i det kommende halve år påbegynde deres skrivning af henholdsvis bachelorprojekt og projektopgave omhandlende Agger Athlon.

De tre grupper vil hver især have forskelligt perspektiv på Agger Athlon. Overordnet vil der være fokus på blandt andet den interne kommunikation – da Agger Athlon er en paraplyorganisation for 12 foreninger – den eksterne kommunikation i form af sociale medier, optimering af handicaptiltag og turismen i Thy samt i og omkring Agger.

Vi i Agger Athlon glæder os til at mødes og få skabt en åben dialog med de studerende. Vi håber, at vi gennem samarbejdet kan hjælpe hinanden, således at de studerende får udarbejdet et brugbart produkt, som kan være med til at skabe nye tiltag og initiativer og dermed være med til at videreudvikle Agger Athlon-konceptet.

Vi byder derfor de studerende fra Aalborg Universitet velkommen, og ønsker held og lykke med projektskrivningen.